måndag 3 oktober 2011

Träff i Karlstad

Nu i helgen var jag på Svensk Scrapbooking träff och mässa i Karlstad. Det var himla skoj att träffa en massa scrappare. Många vet man ju bara från deras nick på forumet. Nu har man ett ansikte på flera av dem.

Tiden går väldigt fort när man är på träff. Förr trodde jag aldrig att jag skulle kunna sitta en hel dag men det är inga problem. :)

Tänkte visa upp vad jag skapade under helgen.

Först ut är min namnskylt för träffen. Den gjorde jag hemma innan jag åkte eftersom det var den första utmaningen och twisten var att den skulle vara rund och att man skulle kunna ha den på sig på träffen. Visste väl att jag skulle få användning av de stora knapparna (med nål på baksidan) som jag tog hem från lägret. :)


Det första jag gav mig på var ett Tee Pee card. Har aldrig gjort något sånt men tyckte det verkade roligt. Det jag inte förstod av beskrivningen var att man skulle (kunde?) vika det så att det stod upp. Jag vek ihop det helt. Passade på att dekorera insidorna med papper liknande insidan. Det gör jag typ aldrig så det var lite skoj.


Första "uppslaget"

Insidan

I goodiebagen vi fick fanns det denna boxen från Scrapboxing. Den var till en av utmaningarna som gick ut på att altra den.

Det fanns en skiss som man skulle tolka och göra ett kort. Fick denna idén nästan direkt när jag såg skissen. Ganska stilrent kort med få färger och nästan inga dekorationer.
Uppslaget, framsidan

Uppslaget, insidan

För att utnyttja tiden på träffen var det midnattsscrap efter middagen på lördagen. Då fick vi en ny utmaning, att skapa ett julkort efter en skiss. Det serverades glögg, russin, mandlar och pepparkakor till detta. Konstigt nog tyckte jag att det var väldigt mysigt och började längta lite till julen.

En av utmaningarna var att skapa med stora saker. Själva kortet är 6 x 4 inch. Passade på att testa den gula washitejpen vi fick i goodiebagen.
Vann pris för denna. Visserligen på utlottning men ändå, alltid kul med vinst.


Detta var min vinst. Undra om någon försöker få mig att börja färglägga stämpelmotiv tro. :)
Men det är ju ett julmotiv så det kanske kan passa på julkorten i år?


Detta var det sista jag gjorde på träffen. Vet egentligen inte riktigt vad det blev, en artsida kanske man kan kalla det. Distresser, gesso, stämplar, gelatos (eller vad de roliga "kritorna" hette), foil art är det jag använt mig av. Rätt befriande att bara skapa.
Gjorde även ett kort till men det visar jag på ScrappaLoss vid ett senare tillfälle.

7 kommentarer:

 1. Vad mycket du fick gjort! Och superfina alla. Vilken rolig vikning på kortet "högst" upp

  SvaraRadera
 2. Wow! Så effektiv du har vært. Ser ut som du har fått kost deg skikkelig. Og så mye fint du har laget. Likte veldig godt den kreative artsiden din. Den var rå-tøff!!

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du hann med! Gillar verkligen din art-iga sida och kortet med sydda sidor. Coolt!!!

  En test av foil-art på Scrappa-loss snart kanske?

  SvaraRadera
 4. Jösses, vad mycket fint du har gjort!

  SvaraRadera
 5. Lämnade en kommentar igår, men den försvann visst. Du var riktigt produktiv ser jag. Tack för din röst på teepee kortet, uppskattas!! Jag tycker din tolkning på teepeekort var kanon.
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla! Ja, det är riktigt kul att företagen vill sponsra mig. Och att de tar kontakt med mig. Då gillar de verkligen det jag gör.

  Ha det fint!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 7. WOW!!! Verkligen superfint!
  Jag har en scrapcandy i min blogg nu så är du sugen att ta en lott så kika in! =)

  Ha en fortsatt trevlig dag, kram Ulrica

  SvaraRadera