lördag 29 oktober 2011

Bloggcandy - 1 år med ScrappaLoss

Den 20/10 fyllde ScrappaLoss 1 år, vilket vi firar med en tävling.

Idag för exakt ett år sen publicerades mitt första inlägg på ScrappaLoss och det tycker jag borde firas med en bloggcandy.


För att du ska ha chans att vinna det lilla paket vill jag att du i en kommentar till detta inlägget skriver tips och idéer på saker du tycker att jag ska prova på. Det kan vara vikningar, tekniker mm.
Vinnaren kommer att lottas fram.

Sista dag att delta är den 5/11.

Så kom igen och utmana mig!

9 kommentarer:

 1. Gör något helt utan färdiga dekos! :) DIY!
  Eller en utmaning där du bara använder saker som är X år gamla. Det är så lätt att ha 4 år gamla papper liggande i dammet - använd!

  SvaraRadera
 2. Hej du Lina! Jag skulle hemskt gärna se dig göra en layout faktiskt ;) Hoppas det räknas och jag får vara med på din candy :)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Hej! :)
  Jag skulle vilja ha en bra förvaring till stora papper, t.ex 30x30 papper. Så svårt att veta hur man ska förvara på ett bra & smidigt sätt :) Du kanske har nå förslag till hur man kan få till en bra förvaring där man samtidigt kan bläddra lätt bland alla papper :) Hade ju varit kul om man kunde altra förvaringen också! :) Hoppas det räknas och att jag också får vara med i candyn! ;)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du ska testa mixed media, jag tycker det verkar så spännande!

  SvaraRadera
 5. När går candyn ut? Grattis till 1 år ihop med ScrappaLoss! Fina saker som du lottar ut!

  Jag har nu lagt upp bild och länk i sidan på min blogg.

  Jag tänkte föreslå att du gör en Kusudamaboll, men så såg jag att du redan påbörjat en. Om du inte får tag i mer likadant papper, kanske du kan använda annat papper till de andra blommorna. Julgrönt papper skulle bli snyggt till tror jag!

  Annars kunde du kanske prova att göra en sån där gran som finns på första sidan på Inzpira-tidningen. Jag ska åtminstone göra en sån, men först måste jag köpa en lämplig strut till stomme.

  SvaraRadera
 6. Rositha Gäfvert2 november 2011 16:45

  Hej..
  Jag har precis börjat med denna underbara hobby!Kunde vara kul att se dig göra något fint att hänga i granen:-)
  Ett förslag till Emelie om kartong till 30x30 papper,köp pizzakartong av någon pizzeria. Lätt att klä in och perfekt storlek tycker jag. Lycka till,Rozzan

  SvaraRadera
 7. Grattis på årsdagen såhär lite i efterhand!
  Jag tycker du ska köra på lite återvinning och ta ett varv hemma och plocka på dig allt man kan tänkas använda som dekorationer och sedan skapa med dem. :D Det finns så mycket skojigt att upptäcka och hitta nya användningsområden för!

  SvaraRadera
 8. Grattis till 1 år!

  Tips på roliga saker att prova och ge oss idéer till: presentaskar och presentdekorationer. Inte bara band alltså. Det skulle jag vilja se.

  M v h,

  La Vikinga

  SvaraRadera
 9. Hej! Grattis till ettårsdagen! :-)
  Jag tycker att du ska pyssla ihop någon snygg förvaring för dies. Om du inte testat tycker jag även du ska testa på att göra ljuslyktan som visas i senaste inzpira-tidningen (nummer2). Jag gjorde den idag och det var superskoj! Har tyvärr inte hunnit blogga den än :-)

  /Jenny
  http://inmyscraproom.blogspot.com

  SvaraRadera