söndag 8 maj 2011

Mima's Scrapbookings pysselträff 7-8/5

Har scrappat en massa hela helgen då jag har varit på Mima's Scrapbookings pysselträff. Fick gjort en del men man kan ju tycka att jag borde har fått gjort mer på alla de timmarna man var där. Men det är mycket en social grej. Man lär känna nytt scrapfolk och får testa lite nya saker och tekniker.

Här kommer ett gäng bilder på det jag skapade. I förra inlägget finns ännu ett kort jag gjorde.

Lördagen:

Workshopalster - Ett bokmärke man sätter runt ett hörn.


Workshopalster - Ett kort man viker ihop med ett kort på framsidan som låser kortet.


Lärde mig denna väskvikning av min bordskamrat Lena. Låsningen kom jag på själv men den blev inte så funktionell.


Vek en låda till en utmaning.


Gjorde detta kortet till en bingotävlingen. Det jag skulle ha med var Turkos, Metall, Brads, Handskrivet och 2 motiv.


Det första kortet jag gjorde på träffen till den första tävlingen. Ett kort efter en skiss.


Söndagen:

Vek ännu en låda färgad med distresser och lite hemmagjord glimmermist. Var tvungen att testa ifall det gick att göra egen distress stains med min distressink, vatten och en fingerdutt. Såg ut att funka nästan likadant. Det svåra var bara att få rätt proportioner på vattnet och färgen.


Workshopalster - En del av en blomma. Fem såna limmas ihop till en blomma, 12 blommor blir en boll. Nån gång ska jag nog försöka mig på att göra en boll, i alla fall en blomma.


Vek lite fler lådor. Var tvungen att testa ifall man kunde få så att locket bara gick ner över halva bottnen. Efter en stunds klurande och mycket vikande fick jag till det. Det var inte så svårt insåg jag. Den högra är provlocket med en massa veck som inte syns så bra på fotot som tur är. Hade jag varit piggare än jag var hade jag nog lite snabbare kommit på hur jag skulle göra. Men gjorde den på lördagen och då satt man så många timmar.


Ett kort med ett citat ur en låt och är dekorerad på alla sidorna.
Ett kort till en av tävlingarna. Det skulle vara ett kort till Mors dag eller studenten. minisymaskinen gör fortfarande inte alltid som jag vill som ni ser, men det blev rätt bra ändå. Det ska synas att det är handgjort. Fjärilen är färglagd med en glitterpenna, det syns inte så mycket när man tar foto rakt framifrån.


En tag till Tom Holtztävlingen. hade velat ha med mer på den men hann inte med det. Det hade inte hunnit torka då.


Vann inget på mina alster men på söndagen vann jag på både programnumret och lottnumret jag fick när jag handlade.

Detta vann jag på programnumret.


Detta var vinsten på lottnumret.Har haft en trevlig helg men jag är fortfarande inte riktigt vän med att göra saker till utmaningar. Blir lätt att jag bara tänker på vad som är kraven och glömmer lite att skapa i min stil. det gör att jag inte riktigt blir så nöjd med det jag gör.
Samtidigt är det bra och roligt med utmaningar så man får vidga sina vyer och utveckla sig. Men att tiden skulle gå så fort hade jag aldrig trott. Det var nästan att jag var stressad på söndagen då vi "bara" hade sju timmar på oss att scrappa, jämfört med lördagens tolv timmar. Visst skulle vi hinna med och äta på den tiden men ändå. Tyckte det lät som hur lång tid som helst först.

1 kommentar:

  1. Vad kul att se min tesavikning här:) 2:a workshopsalstret.
    Klart du ska testa att göra skylten, den var riktigt kul att göra.
    Ha en skön helg!

    Kram Tesa

    SvaraRadera