söndag 3 april 2011

Idékurs med jobbet

I fredags var jag på idékurs med jobbet på lekolar. Det är ett företags om vi beställer saker från till jobbet.
Det var verkligen superkul. Hade nog kunnat sitta där hela helgen och bara skapat.

Börjar med att visa lite foton från saker som de hade dukat upp för att inspirera oss. Som om vi inte skulle bli det. Hur kan man inte bli inspirerad av detta?
Jag fick en massa idéer men hann inte göra så många av dem.

Detta vad var jag fick gjort.

En blomdekoration, bara att sticka ner i krukan. Det är ett frigolithjärta i mitten som jag fäst ull på. Det tog en halv evighet men det var ganska enkelt och fint blev det. Pinnen är en ganska formlig aluminiumtråd som jag tvinnat.


På den första bilden i inlägget syns en supersnygg tavla som jag bara var tvungen att "lifta". De hade tagit en canvastavla och kletat på gipsbindor på. Det var väldigt roligt att kleta på gipset och froma som jag ville.


Det är ju snart påsk så tyckte det passade att göra lite påskpyssel. Det var häftigt att se effekten av popupfärgen, som jag gjorde grön, när man värmde den.

En ganska enkel låda som jag decoupagat med dessa snygga servetter. Medium är en toppengrej som man kan ha till typ allt, använde den när jag fäste servetterna. Det är ett lim och lack i ett. Det sägs att man kan använda trälim och att det funkar likadant.

Limegrönt är ju så fint, särskilt nu på våren, riktigt fräscht. Här har jag använt mullbärspapper, silverståltråd och charms.

När detta inlägget läggs ut är jag på scrapträff med ett par vänner. Resultatet av den kommer här i bloggen en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar