söndag 12 februari 2012

Ordentlig uppdatering

Nu var det alldeles för längesen jag uppdaterade denna bloggen. Mycket beror på att jag inte riktigt haft samma lust för scrappingen som innan och dels beror det på att min stationära dator har legat i koma i över en månad kan man säga. Men nu mår den finfint igen. Det är så mycket lättare att fixa med bilder och att blogga på den datorn. Får hoppas att jag kan bli bättre på att uppdatera nu när datorn mår bra igen.

Trots scrapsvackan har jag ändå lyckats scrappa lite grann.
Här kommer alster gjorda för Skrotboken den senaste tiden. Under varje bild finns en länk till inlägget som bilden finns med. Kolla gärna in där och se vad alla de andra duktiga skaparna på Skrotboken har gjort till de olika temana. Bilderna kommer inte i tidsordning.Fortsätter med lite alster som jag visat upp på ScrappaLoss


Min första kusudamaboll blev en present till min faster och hennes man på den traditionella middagen på annandag jul.

Ni undrar varför jag visar en tom ask men jag gjorde den till ScrappaLoss's tävling i januari som handlade om nytänk. Jag gjorde då en tom ask på utsidan men som ni ser nedan så dekorerade jag insidan istället.Avslutar med att visa diverse alster som jag gjort men inte visat här tidigare.

Julstjärna som jag gjorde till mamma i andra advenstpresent. Som ni ser är den rätt stor. Varje del i stjärnan är gjord av ett 12x12-papper. Ni ser ett vanligt värmeljus jämte för att man ska se hur stor den är. Hon har väldigt stora fönster i sin lägenhet så den passar perfekt där.

Hade sedan tidigare gjort denna julstjärnan till mig själv. Mamma tyckte den var fin och kom då på idén med att göra en megastor till henne.

Nästa vecka åker min lillebror iväg på en drygt fyra månaders lång resa runt jorden mer eller mindre. Han önskade sig bara pengar i julklapp. Jag tycker att det är så trist att bara ge pemgar i ett kuvert så jag gjorde denna resväskan och la pengarna i.

Sista december 2011 slutade jag mitt senaste jobb och gav detta kort till personal och barn som tack för den tiden.

 Årets julkort.

3 kommentarer:

  1. Vad mycket fint du har gjort!! Tulpanerna i vasen gillade jag..Hur har du vikt dom?

    SvaraRadera
  2. Oj, vad mycket fint du har gjort!

    SvaraRadera
  3. Jisses vilken kavalkad, många snygga saker på en gång!

    SvaraRadera