måndag 4 juli 2011

Skoj med loppis

En liten uppdatering från loppisen i helgen. Det blev ingen dundersuccé vad det gäller kortförsäljningen, sålde totalt 5 kort (varav ett var till min mamma). Men i övrigt så var det en helt ok loppis, sålde för ca 1100 kr.
Men så skoj det var att stå. Så socialt och mysigt på något sätt så det gjorde inget att man inte blev superrik på kuppen. Gör gärna om det igen. Sa till mamma att man kanske borde göra det en gång om året så att man får rensat hemma. Det blir ju lätt att man skjuter upp det om man inte har något speciellt datum då man måste ha gjort det.

Spana förresten in vinnaren av månadstävling i juni på ScrappaLoss i bloggen idag. Vi visar upp alla fina bidrag vi fick in.

2 kommentarer:

  1. jag älskar loppisar. Vi brukar mestadels står på barnloppis men även på vuxenloppis. Men vi brukar väl inte tjäna mer än en tusenlapp, men o andra sidan säljer man sådant man inte vill ha så alla pengar är ju bra :)

    Angåen transfertekniken så var det svårt att få rent kanterna, jag gnuggade bort en del men det hör ju till tekniken lite ;)

    SvaraRadera
  2. Kul att "få tillbaka" lite pengar! Har funderat på att stå och sälja saker på loppis som vi ändå inte använder här hemma. Att stå en gång om året låter som en smart idé! Rensa ut behövs ju titt som tätt...

    SvaraRadera