lördag 1 januari 2011

Inspiration 2011

Tänka sig, idag har jag scrappat något helt eget!
Gillar verkligen mitt uppdrag åt ScrappaLoss men det har varit så mycket annat sista tiden så det har inte funnits så mycket utrymme åt scrap för min egen del tyvärr. Jag hoppas att det nya året kommer bli ett bra scrapår för mig. Känner på mig att det kommer bli ett kanonår för mig på alla sätt och vis faktiskt. :)

Har länge tänkt att jag skulle scrappa något med visa ord eller något motto eller liknande att hänga upp här hemma. Nu äntligen fick jag gjort det. Finns så mycket bra att skriva och som man borde tänka på, inte lätt att välja men till slut bestämde jag mig. Har sedan tidigare scrappat samma motto, som jag haft under året och ska fortsätta ha framöver. Det passar mig helt perfekt. Borde bara tänka på det oftare.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin tavla! Och ett bra motto. Ibland glömmer jag det men oftast vet jag nånstans att det faktiskt är så. Kanske jag också behöver en tavla :)

  SvaraRadera
 2. Hejja, Lina! Jättefin och helt rätt!

  SvaraRadera
 3. Så snygg! Just en sån med de orden borde jag göra till min lilla mamma som egentligen inte behöver oroa sig men gör det ändå...
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh tack vad gulligt att du tycker det, jag blir "alles" generad!!!

  Snyggt alster också!!!

  SvaraRadera
 5. :-D Sno min kortgrej du! Lite kul faktiskt hur saker kommer till av en slump. Den där inre fyrkanten blev till genom att jag högg saxen i pappret och lite lagom slarvigt klippte ut en ruta. Gör det ibland för att spara papper när man ändå ska sätta en matta ovanpå. Lärt mig här: http://fruarnalilja.se/att-forbereda-ett-kort/
  Denna gången bara blev det så att jag klippte ner den lilla fyrkanten lite. Eftersom kanterna skrapas gör det inget att det inte var perfekt klippt från början.

  SvaraRadera