fredag 10 september 2010

Lite blandat med många bilder

Visar de två första layouterna jag gjorde i formatet 11x8,5. Eller den vita layouten råkade bli 11,5x8 istället. Kanske, kanske gjorde ett par glas vin mig lite förvirrad så jag mätte fel. Men blev riktigt nöjd med layouten med både nytt format och ny stil för min del.

Den första layouten i det "nya" formatet. Lite stel men fick inte till det bättre.

En detalj på en embossad brads. Lät den torka lite grann sen duttade jag den mot en fuktig disktrasa så den fick lite "Tim Holtz"-känsla.

Den fina LO:n i fel format. Men känns riktigt party. :)

Tyckte blomman blev riktigt fin med den så fint matchande bradsen i mitten.

Pärmetikett där jag testade Crackle Accents på ramen. Syns lite dåligt men det gav ramen en annan nyans och lyfte hela det oranga pappret från det andra.

Detaljbild på LO:n till Svensk Scrapbookings skissutmaning i september. En helbild finns i förra inlägget.

Fyndade dessa ljusmanschetter på Myrorna idag. Alla för 35 kr. De ljusblå nere till vänster (och uppe i mitten men som knappt syns) är lite "plast/porslinsaktiga", tyckte de var lite fina. Får väl se vad man kan skapa av allt detta fina.

2 kommentarer:

  1. Tack, vad glad jag blev när jag läste din kommentar på Tesaprickiformar:) Det är precis såna ord som gör att man fortsätter med det man gör. Att förhoppningsvis inspirera andra som fastnat i detta härliga pysselträsk;)
    Kram Tesa

    SvaraRadera
  2. Finfina LO-er i lite annorlunda format!

    SvaraRadera